Formulasi Terbaru Supplement Kunyah Untuk Bantu Turunkan Berat Badan Dengan Mudah dan Selamat!

100% Menggunakan Bahan Semula Jadi, Lulus KKM dan HALAL Jakim

  • Tukar Lemak Jadi Tenaga
  • Kawal Selera dan Nafsu Makan
  • Bantu Kurangkan Rasa Lapar
  • Memberikan Tenaga & Mood Positif
  • Bantu Turunkan Berat Badan
  • Dalam Bentuk Tablet Kunyah
  • Lulus HALAL dari JAKIM
  • Lulus KKM dalam Pengkelasan Makanan

Tunggu sekejap!

Sebelum anda teruskan membaca laman ini, cuba ingat semula

Adakah anda mempunyai masalah seperti ini?

  • Berat Badan Susah Nak Kawal dan Cepat Naik?
  • Selera Makan Meluap-luap dan Tak Boleh Nak Tahan?
  • Tiada Masa Nak Amalkan Diet Ketat dan Sukan Berat?
  • Pasangan Selalu Tegur Pasal Saiz Badan?
  • Malu Bila Rakan Ajak Gambar Bersama?

Jika anda jawab “YA” kepada salah satu soalan diatas, maka anda patut baca laman ini sampai habis.

Tahukah Anda?

1 dari 2 orang rakyat Malaysia mengalami masalah berat badan berlebihan atau obes.

Bahkan, hasil kajian daripada Kementerian Kesihatan mendapati obesiti menjadi punca kepada 13 kanser di Malaysia.

Bukan hanya itu, jika anda obes maka lebih cenderung akan menghadapi masalah kesihatan yang serius!

Obes Punca Kanser Malaysia
Source: Astro Awani

Sekarang Cuba Bayangkan

Apa perasaan keluarga, anak dan pasangan anda ketika anda terpaksa ditahan didalam wad akbibat komplikasi kesihatan yang serius kesan dari obesiti.

Mungkin anda menghidap masalah jantung, kencing manis, kanser atau penyakit teruk lainnya.

Wang tabungan yang anda simpan kini habis untuk membayar bil-bil perubatan.

Keluarga anda menjadi tidak terurus dan masa mereka banyak habis untuk membantu anda dihospital.

STOP Sekarang!

Sebelum perkara buruk itu terjadi, inilah masa terbaik untuk anda berubah.

Sekarang, saya akan kongsikan rahsia bagaimana ribuan orang telah berjaya turunkan berat badan dengan pantas dan selamat.

Tak perlu diet ketat

Tak perlu amalkan sukan berat

Anda hanya perlu kunyah-kunyah je setiap pagi, dah boleh KURUS!

Memperkenalkan EvoCut

Formulasi Terbaru Untuk Bantu Turunkan
Berat Badan

  • Dalam Bentuk Tablet Kunyah
  • Tidak Perlu Dibancuh
  • Tidak Memerlukan Air
  • Mudah Dibawa dan Dimakan
  • Perisa Manggo Yang Sedap
  • Tidak Menyebabkan Cirit Birit
  • Bantu Kurangkan Rasa Lapar
  • 100% Herba Semula Jadi

Apa kata mereka yang sudah mengamalkan EvoCut?

Disclaimer: Hasil yang didapati setiap pengguna ialah berbeza bergantung pada tahap kesihatan, umur dan konsistensi pemakanan.

Tetimoni EvoCut 1
Tetimoni EvoCut 8
Tetimoni EvoCut 4
Tetimoni EvoCut 11
Tetimoni EvoCut 9
Tetimoni EvoCut 5
Tetimoni EvoCut 2
Tetimoni EvoCut 10
Tetimoni EvoCut 6
Tetimoni EvoCut 3
Tetimoni EvoCut 12
Tetimoni EvoCut 7

Wahh.. Macam Mana Boleh Berkesan Macam tu?

Ini kerana EvoCut mengandungi 4 Herba berkualiti yang diformulasikan khas untuk meningkatkan metabolisma, pembakaran lemak menjadi tenaga dan membantu menurunkan berat badan.

Evocut African Mango Seed
Evocut Garcinia Cambogia
Evocut L carnitine
Evocut Green Coffee Bean

Jom Dengarkan Review Dari Pengguna EvoCut®

Disclaimer: Hasil yang didapati setiap pengguna ialah berbeza bergantung pada tahap kesihatan, umur dan konsistensi pemakanan.

Kenapa EvoCut Berbeza dari yang lain?

Kesalahan ramai orang diluar sana dalam mengamalkan supplement kurus ialah kerana tidak KONSISTEN

Ini disebabkan kaedah untuk menyiapkan supplement agak sukar dan mengambil masa yang lama.

Oleh itu, EvoCut hadir untuk membantu anda yang nak kurus dengan mudah, cepat, dan selamat

… tanpa perlu bersusah payah 

Tak Perlu BANCUH

Tak Perlu BLEND

Hanya perlu KUNYAH

Cara amalkan Evocut® pun mudah:

1. Ambil 1 tablet dan kunyah setiap pagi sebelum sarapan

2. Minum air 3 Liter sehari

3. Jika nak kesan lebih cepat, amalkan 1 kapsul lagi sebelum makan malam.

 

Dengan kaedah ini, anda akan lebih mudah untuk konsisten, Setuju?

Apa kata mereka yang sudah mengamalkan EvoCut?

Disclaimer: Hasil yang didapati setiap pengguna ialah berbeza bergantung pada tahap kesihatan, umur dan konsistensi pemakanan.

Tetimoni EvoCut 21
Tetimoni EvoCut 24
Tetimoni EvoCut 23
Tetimoni EvoCut 27
Tetimoni EvoCut 22
Tetimoni EvoCut 26
Tetimoni EvoCut 25
Tetimoni EvoCut 28

Siapa yang sesuai menggunakan EvoCut ini?

  • Sekiranya anda ada masalah sukar nak turunkan berat badan dengan mudah, cepat dan selamat. Evocut ini untuk anda.

    Ini kerana EvoCut dapat membantu menukar Lemak-lemak tepu dalam badan menjadi tenaga.
  • Sekiranya anda tiada masa untuk melakukan diet ketat dan senaman berat, Evocut ini untuk anda.

    Ini sebab Evocut dapat membantu mem"BOOST" kan process metabolisma dan pembakaran kalori dengan mudah dan pantas.
  • Sekiranya anda nak badan macam model tapi sukar mengawal nafsu makan, Evocut ini untuk anda.

    Ini kerana Evocut dapat membantu mengawal selera makan sehingga anda rasa mudah kenyang dan tidak mudah rasa lapar.
  • Sekiranya anda nak dapatkan berat badan ideal, tampil lebih menarik, Evocut ini untuk anda.
  • Sekiranya anda sayangkan pasangan dan keluarga anda serta nak elakkan daripada pelbagai penyakit serius disebabkan obes, Evocut ini untuk anda.
  • Sekiranya anda nak kembalikan keyakinan diri dan nak hilangkan rasa malu bila bergambar dengan kamera, Evocut ini untuk anda.

Tapi.. Evocut Tidak Sesuai

  • Sekiranya anda sedang hamil
  • Sekiranya anda sedang menyusui anak yang berumur 6 bulan kebawah
  • Sekiranya anda mempunyai sakit kronik dan jantung kronik
  • Sekiranya anda selesa dan bangga dengan berat badan yang berlebihan
  • Sekiranya anda punya simpanan wang yang banyak untuk membayar bil-bil kesihatan jika terkenan komplikasi penyakit serius
  • Maka.. Evocut ini tidak sesuai untuk anda.

Jom Dengarkan Review Dari Pengguna EvoCut®

Disclaimer: Hasil yang didapati setiap pengguna ialah berbeza bergantung pada tahap kesihatan, umur dan konsistensi pemakanan.

Permintaan Tinggi Setiap Hari

Puluhan hingga ratusan botol kami pos setiap hari kepada pelanggan EvoCut

Postage Evocut
Postage Evocut 3
Postage Evocut 2

Lulus KKM dan HALAL Jakim

Evocut selamat dan aman untuk digunakan kerana telah mendapatkan kelulusan KKM dalam kategori pemakanan (bukan ubat farmasi) dan Halal dari JAKIM

Evocut KKM
Evocut Halal

Apa kata mereka yang sudah mengamalkan EvoCut?

Disclaimer: Hasil yang didapati setiap pengguna ialah berbeza bergantung pada tahap kesihatan, umur dan konsistensi pemakanan.

Tetimoni EvoCut 14
Tetimoni EvoCut 18
Tetimoni EvoCut 13
Tetimoni EvoCut 17
Tetimoni EvoCut 16
Tetimoni EvoCut 20
Tetimoni EvoCut 15
Tetimoni EvoCut 19

Ini masanya anda membuat pilihan

Jangan biarkan masalah berat badan semakin teruk dan sukar untuk dielakkan.

Ia bukan sahaja membuat anda kehilangan percaya diri dan malu untuk bersosial.

Bahkan ia juga berpotensi menyebabkan pelbagai macam penyakit yang serius pada masa akan datang.

Sekarang pilihan ditangan anda

Pilihan sama ada anda membiarkan berat badan anda naik, naik dan makin naik setiap hari

… membiarkan pasangan anda kecewa terhadap perubahan saiz badan anda dari waktu ke waktu

… membiarkan pelbagai penyakit serius yang akan menggangu kesihatan anda pada masa akan datang

atau.

Pilihan untuk anda berubah lebih sihat, cergas dan mempunyai berat badan ideal.

Pilihan untuk tampil lebih menarik dan ceria didepan pasangan dan keluarga?

Jika ini pilihan anda, maka bertindak sekarang untuk kami bantu.

 

TAWARAN ISTIMEWA DARI KELAB KURUS

Evocut3

Beli 1 Botol + Percuma 1 Botol (RM260)

Setiap pembelian EvoCut® 1 botol akan mendapatkan tambahan 1 botol PERCUMA yang kesemuanya bernilai RM260.

1 botol EvoCut® mengandungi 30 tablets. Cukup untuk penggunaan 30 hari.

Jadi untuk 2 botol EvoCut® dapat digunakan dalam tempoh 60 hari.

Percuma E-Book 30 Cara Kurus Dalam Seminggu (RM100)

Dalam E-Book ini akan dibongkarkan 30 tips mudah yang boleh anda lakukan setiap hari untuk bantu turunkan berat badan lebih pantas.

E-Book ini bernilai RM100 akan diberikan kepada anda secara PERCUMA sahaja!


Free Ebook 30 Cara Kurus
Free Coach Kurus

Percuma Coach Kurus via Telegram (RM300)

Selalu rasa down bila tengah diet? Banyak permasalahan tapi tak tahu nak rujuk siapa?

Oleh itu, kami sediakan platform percuma coach kurus sebagai tempat anda mendapatkan support setiap permasalahan dan soalan-soalan.

Coach ini bernilai RM300 dan anda akan dapatkan secara PERCUMA.

Percuma Penghantaran ke Semenanjung (RM10)

Anda tak perlu risau pasal kos penghantaran kerana kos tersebut kami tanggung sepenuhnya.

Jadi, pakej boleh terus sampai ke pintu rumah anda.

Tawaran ini untuk Semenanjung sahaja, untuk Sabah Sarawak perlu tambah RM10 kos penghantaran untuk pakej 1 botol.

Free Shipping
free mistery box

Percuma Hadiah Mistery by KelabKurus

Dapatkan hadiah mistery spesial dari kami khas untuk pembelian pakej 2 botol.

Stok amat lah terhad, Jadi siapa cepat dia dapat.

Dapatkan sekarang sebelum habis!

Kesemua ini anda akan dapatkan secara PERCUMA jika membeli melalui laman web ini.

Dapatkan Sekarang!

Jom kami bantu realisasikan impian anda untuk dapatkan berat badan ideal dengan mudah, cepat dan selamat!

Beli 1 Percuma 1

Penggunaan Untuk 30-60 Hari
RM260
RM 150
  • 1 Botol Evocut Percuma 1 Botol Evocut
  • Percuma Support Coach Kurus (RM300)
  • Percuma Ebook 30 Tips Kurus (RM100)
  • Percuma Pos Laju Semenanjung (RM10)
  • Original Pos by HQ
  • Jimat RM110
  • 100% Jaminan Pulangan Wang
  • Pelaburan RM2.50 Sehari Untuk Kurus dan Sihat

Beli 2 Percuma 2

Penggunaan Untuk 60-120 Hari
RM520
RM 270
  • 2 Botol Evocut Percuma 2 Botol Evocut
  • Percuma Support Coach Kurus (RM300)
  • Percuma Ebook 30 Tips Kurus (RM100)
  • Percuma Pos Laju Semenanjung (RM10)
  • Original Pos by HQ
  • Jimat RM250
  • 100% Jaminan Pulangan Wang
  • Pelaburan RM2.25 Sehari Untuk Kurus dan Sihat
Popular

Apa kata mereka yang sudah mengamalkan EvoCut?

Disclaimer: Hasil yang didapati setiap pengguna ialah berbeza bergantung pada tahap kesihatan, umur dan konsistensi pemakanan.

Tetimoni EvoCut 32
Tetimoni EvoCut 30
Tetimoni EvoCut 31

100% JAMINAN PULANGAN WANG

Jika EvoCut tidak berjaya menurunkan berat badan anda sedikitpun selepas penggunaan 2 botol, 100% modal anda akan dipulangkan

Perlukan Bantuan?

Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Evocut

Senarai Soalan Yang Kerap Ditanya (FAQ)

Sebotol mengandungi 30 tablet untuk 30 hari di kunyah sekali sehari tapi jika nak boost boleh ambil 2 biji, sebiji waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebiji waktu malam sebelum makan malam

kunyah sebiji sekali sebelum sarapan. Kalau tak sempat atau terlupa, boleh amik bila2 masa saja yang teringat

Perisa mango (mangga) yg sangat sedap. Silap gaya habis 1 botol 😂 Opps!.. ikut aturan makan ye..

InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih

Tidak. Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal.

Dah boleh stop. Nak teruskan pon ok. Takde masalah.

Ingredient EvoCut semuanya fokus pada pembakaran lemak dan untuk menguruskan badan. Kami juga sediakan group wasap COACH KURUS EVOCUT untuk bantu dan guide anda. Kalau tak jadi, jangan risau kami ada Money back Guarantee.

Tiada pantang larang sebab Evocut adalah sejenis produk berasaskan herba iaitu makanan kesihatan dan  BUKAN ubat. Cuma disarankan minum air putih dengan cukup & kurangkan minuman manis. Coffee boleh minum takde masalah

Tidak perlu bersenam kerana Evocut dapat membakar dan mencairkan lemak secara efektif kerana EvoCut diformulasikan dengan 4 ejen pembakar lemak utama yg POPULAR dan TERKINI.  EvoCut adalah TOTAL FAT BURNER tapi jika anda bersenam akan mempercepatkan lagi proses.

Juga tidak perlu untuk diet kerana ianya mengenyangkan malah melawaskan pembuangan tanpa menyebabkan cirit-birit. Cuma dengan jaga pemakanan anda akan mempercepatkan proses.

Yes boleh tapi pastikan jarak masa sekurang-kurangnya 2 jam

Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk kurus sama ada EvoCut atau apa2 produk kurus yang lain.

Ibu menyusu boleh amik EvoCut bila baby berumur 6 bulan kerana sebelum umur 6 bulan baby lebih sensitif dengan pemakanan yang di ambil oleh ibu.

Boleh. InsyaAllah xde masalah. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Evocut tiada gula.

Bagi pesakit jantung (yg tidak kronik) juga, insyaAllah Evocut dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.

Seawal umur 15 – 60 tahun.

Sebenarnya tidak ada masalah tapi kalau ada simpton2 seperti jantung berdegup laju or simptom2 lain perlu stop segera ye.

Yes boleh. Tapi pastikan makan sebelum atau selepas amik Evocut, perlu makan. Jangan biar perut kosong ok.

Boleh amik. Tapi bagi yang ada masalah bila time period (tak teratur) baik stop. Sebab kadang2 bukan sebab supplement yang kita amik, even makanan yang sejuk pun tak sesuai amik time period kalau ada sensitif. So… kalau takde masalah tu, ok je amik.

4 bahan utama dan terkini *African Mango Seed, Hydroxycitric – (Garcinia Cambogia), Green Coffee Bean* dan *L-Carnitine* . Ini boleh membantu badan bakar lemak dan turun sekurang-kurangnya 2-3kg dalam masa seminggu je.

Bergantung pada HQ. Promosi ini terhad da bila2 masa saja HQ boleh STOP. Jadi jangan lepaskan peluang.

Yes. EvoCut dikelaskan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan BUKAN farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.

EvoCut juga telah mendapatkan kelulusan halal dari Jakim.

Disclaimer: Apa yang ditunjukkan di laman ini ialah hasil sebenar dari pengguna EvoCut. Kesan dan hasil setiap orang berbeza-beza. Tiada jaminan bahawa produk ini berkesan untuk semua orang. Segala resiko ditanggung sendiri oleh pengguna.

Laman ini dimiliki oleh TP Solution Academy – KelabKurus.com 2019

Privacy Policy | Terms of Service

Landing page design by: Teknik Pemasaran